Stichting Nationaal Steunpunt: allround ICT-hulp voor zzp'ers, mkb'ers, verenigingen en stichtingen.
  • Eén menselijk, centraal aanspreekpunt
  • Professionele begeleiding van ICT projecten binnen handbereik
  • Outsourcing naar Oekraïne en India, in combinatie met Nederlandse experts, maken een goede prijs/kwaliteit beschikbaar voor kleine ondernemingen.

Stichting Nationaal Steunpunt: hét adres voor ICT-gerelateerde vraagstukken

Er is bij bedrijven steeds meer behoefte aan hulp op uiteenlopende gebieden op het gebied van ICT gerelateerde problemen, zoals het maken of onderhouden van websites, webapplicaties, waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele databases als MSSQL,Oracle MySql of Sybase(SAP) en het opzetten, inrichten en onderhouden van Crowdfundacties. De vaste ICT partners van stichting Nationaal Steunpunt: Streeknet Logistics BV en Zorgware BV, hebben een eigen team van deskundigen en hebben hun deskundigheid bewezen met een cliënt registratie en volgsysteem voor de Bedrijfsmaatschappelijke Dienst van het Ministerie van Defensie. Zij staan tot uw beschikking zodat u, tegen beperkte kosten, al uw wensen op het gebied van automatisering kunt uitvoeren. Ook IOS© en Android© applicaties voor tablets en smartphones kunnen zij voor u ontwikkelen.  

Nationaal Steunpunt als stichting. Waarom?

We hebben geen winstoogmerk en dagen een maatschappelijk doel uit. We willen namelijk, tegen beperkte kosten, zzp'ers, mkb'ers, stichtingen en verenigingen in staat stellen te voorzien in hun ICT-behoefte. Ook bieden we zzp'ers en mkb'ers in de groei graag de gelegenheid zich bij ons aan te sluiten om samen te werken en samen te groeien. Tevens willen wij een aantal welwillende jongeren helpen richting te geven aan hun toekomst door ondersteuning op elk maatschappelijk gebied. Hoe we dit doen en met wie, hangt af van onze financiële middelen en de feedback die we van de jongeren zelf krijgen. Dát we het doen staat beschreven in onze statuten. 

Stichting Nationaal Steunpunt: geen winstoogmerk, financiële openheid

Stichting Nationaal Steunpunt is een non-profitorganisatie die financieel wordt ondersteund door netwerkpartners, donaties krijgt, inkomsten haalt uit advertenties en door opbrengsten uit ons crowdfundplatform waar bedrijven, die een project op  commerciele basis plaatsen, een vergoeding afdragen aan de stichting.

De financiële balans wordt jaarlijks op de website geplaatst. Volledige financiële openheid. Vanzelfsprekend, vinden wij.